Osveta Epizoda 51 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 51 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 51 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Ali je bio na sahrani svoga oca. Zumrut je takoฤ‘er bila tamo i Ali joj kaze da je sada kasno za sve. Dilan se ponovo vratila u konak. Iako niko nije oudลกevljen, Baran je odluฤan da ne ide viลกe od nje. Dilan ulazeฤ‡i u konak kaze da je primorana da bude tu, da nema kamo drugo otiฤ‡i.Sve to priฤa Kader, jedinoj osobi pored Barana kojoj moze vjerovati.

Firat je oฤajan kada mu otac kaze da se stidi sto mu je sin. Mine kaze majci da Ali nece saznati istinu u vezi oca nikada jer ce ga inaฤe izgubiti.Iako Ali oplakuje pogreลกnog oca, hoce li mu Zumrut ipak jednoga dana otkriti pravu istinu?Baran govori Dilan da ne osjeca griลพu savjest jer ona niลกta nije kriva.

Baran staje ispred Dilan i krene da joj kaze da mu je stalo do nje ali ipak preokrene i kaze da mu je krivo i da je napravio greลกku jer je ostavio samu u onoj kuci, te da je svjestan svoje greลกke koju vise nikada nece ponovoti. Cihan ih ugleda dok su jako blizu jedno drugome.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *