Osveta Epizoda 52 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 52 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 52 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Dilan kaze Baranu kako je u onoj kuci prozivjela dane pakla, nikada ih neฤ‡e zaboraviti. Baran tada ugleda Cihana koji ih gleda cijelo vrijeme i prilazi mu ali mu ne dozvoljava da bilo ลกta kaลพe.Baranu Dilan ne izlazi iz glave. Kader dolazi do Barana i kaze mu da sve ฤini kako bi olakลกala Dilan i savjetuje ga kako joj nije nimalo lahko.

Ostavila je porodica, na osvetu je udata, doลกla meฤ‘u osobe koje je ne podnose, trebaju da je bar njih dvoje shvate i pomognu joj. Baran pristaje na Kaderin prijedlog kako da malo olakลกaju Dilan. Odluฤuju da pozovu Zumrut u konak i njene roditelje takoฤ‘er. Svi su zabrinuti jer misle da se neลกto desilo, ali to Baran ฤini kako bi obradovao Dilan.

Kada Dilan ugleda Zumrut, jako se obraduju obadvije.Ali primjeฤ‡uje da se neลกto ฤudno deลกava sa Mine i njenom majkom.Dilan od srece uhvati Barana za ruku i Baran tada shvata da i ona osjeฤ‡a isto ลกto i on prema njoj.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *