Osveta Epizoda 53 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 53 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 53 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Ali saznaje za svoju imovinu i naslijeฤ‘e. Mine i majka pokusavaju da shvate kako ce uraditi sve da Ali ne sazna koju je imovinu imao njegov lazni otac.Dilan odlazi u sobu i plaฤe jer se pita kada ce opet vidjeti Zumrut. Dilanina majka nije ลพeljela da dodje u konak kod Barana.Kada Zumrut doฤ‘e kuci ispriฤa im sve u vezi Dilan. Baran ulazi u sobu kod Dilan i pita je kako je, zaลกto plaฤe. Dilan mu kaze da je dobro.Cihan je uz svoga oca.

Cihan pita oca da li ga vole kao i Barana? Azade opet dolazi do Dilan u sobu i kaze joj da joj ne vjeruje ni u jednu jedinu rijeฤ viลกe.Firat prati Derju koja se nalazi sa osobom koja je napala Dilan. Derju i otac ostavlja na cjedilu.Baran zeli da Dilan zivi svoje snove, da zavrsi fakultet ali Dilan odbija jer kaze da su njeni snovi veฤ‡ unisteni.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *