Osveta Epizoda 55 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 55 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 55 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Nakon sto je Baran pustio Dilan da ide za svojim snovima, napusti vilu, ostaje sam sa svojim emocijama. Dilan s druge strane odlazi u suzama.Firat se nalazi sa Gul kradom vani. Ali je sretan jer je stalno pored Zumrut opet. Baran odlazi u sobu svoju i samo mu je Dilan pred oฤima. Dilan je prvo otisla pored mora da proseta obalom i udahne ฤista zraka, onako sama.

Dilan dolazi svojoj kuci gledajuci svoje roditelje, kaze da je gotovo, da je dosla slobodna svojoj kuci.Derja dolazi na sastanak sa advokatom i Baranom i Derja odmah spomene razvod braka od Dilan ali Baran joj odmah da do znanja da nema pravo da se mijeลกa u te stvari njegove privatne.Dilan se odmah pokaje sto je stala ispred majke koja joj je umjesto zagrljaja, dala najveฤ‡i ลกamar i rijeฤi da ovo viลกe nije njena kuฤ‡a.

Dilan joj kaze da je pustio Baran i da nije pobjegla. Ali majka joj kaze da i ako je pustio, vise nema mjesta njoj u toj kuci te je otjera. Dilan je shrvana.Baran saznaje da Dilan nije ostala kod svojih te odmah odlazi da je naฤ‘e i pita zasto nije ostala kod svojih.Baran odmah pronadje Dilan i dovodi je u kucu.

Azade saznaje da je Dilan ponovo dosla, kaze joj Gul da je Dilan ponovo doveo Baran u konak.Firat je stao ispred Dilaninog brata i uperio pistolj u njega a u tom trenu dolazi Baran koji staje ispred pistolja i kaze mu da ce njega prvo upucati pa onda Dilaninog brata. Sve to vidi Cihan.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *