Osveta Epizoda 57 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 57 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 57 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran pita Dilan zasto je takva, zasto se ne raduje svojim snovima, ali ona mu kaze istinu kako se osjeฤ‡a.Baran je pita zar samo ona ima snove, zar misli da njegovi snovi nisu uniลกteni, oboje su u istom sosu.Dok su njih dvoje priฤali o svojim snovima, Kudret ispusti glas ลกto Baranu i Dilan ponovo pokrene osmijehe na licima.

Hoฤ‡e li ih Kudretovo zdravstveno stanje ponovo ujediniti?Baran zove Azade i kaze da je Kudret ispustio glas sto je svima jako drago posebice Cihanu.Kada Ali ugleda Mine shvati da je sve ฤula i pokuลกa joj objasniti ali Mine je bijesna.Firat i njegov otac su jako uplaลกeni da se Kudret ne bi izlijeฤio.Oni nazovu doktora i kazu da se Kudret ne smije nikada izlijeฤiti.

Doktor dolazi u kucu i ne daje bas neku nadu Baranu i porodici. Dilan poฤinje sumnjati i uzima nalaze u ruke.Dilan uzima lijekove koje Kudret pije i uporeฤ‘uje ih sa prvim lijekovima i jednostavno sumnja u doktora.Dilan uzima tablete i kaze Baranu da urade analizu ali oni misle kako se ona ne razumije u to i da se previลกe petlja.

Hasan koji je sjeo pored Kudreta i prijetio mu, ugleda Azade koja ga doziva pitajuci ga zasto se tako obraca Kudretu.Baran je pored Kudreta i pita ga ukoliko ga cuje da mu stisne ruku a Kudret mu stisne.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *