Osveta Epizoda 60 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 60 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 60 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Ali i Zumrut dovode Mine doktoru gdje doktorica saopsti vijest da je Mine trudna. Ali i Zumrut su sokirani.Baran i Cihan dovode skupa sa Dilan Kudreta doktoru.Cihan je pomalo postao bolji u odnosima sa Dilan.Doktor prilazi Cihanu i kaze da je na pravom mjestu ukoliko se njihov otac mogne izlijeฤiti, na najboljoj adresi su kada je on kao doktor u pitanju.

Harun je opet uz Zumrut.Zumrut javlja porodici da je Mine trudna.Doktor saopstava vijest da je Dilan bila u pravu. Njihov otac se moze oporaviti, ali da je potrebno promijeniti tablete jer te tablete koje trenutno koristi samo mu otezavaju oporavak. Dilan je drago sto je bila u pravu. Baran je bijesan a doktor mu kaze da ce se on postarati za to da sazna koji je doktor dao propistai te tablete i ko stoji iza toga.

Doktor kaze da moraju odvesti Kudreta na test da se vidi sta je u tim tabletama bilo. Baran zeli odmah da ide da se to obavi a Dilan insistira da ide s njim.Harun prijeti doktoru koji je dolazio na vrata Baranu i prijeti mu da mora rijeลกiti problem.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *