Osveta Epizoda 67 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 67 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 67 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download
erem dolazi u trenu kada Baran onako sav potiลกten gleda u Dilan i pita je zasto mu nije rekla istinu u vezi narukvice i poruke. Dilan ga gleda onako sretna jer je sada shvatio da je neduzna bila po ko zna koji put.Dilan mu kaze da je nije ni pitao, da je odmah osudio iako je bila kod njoj veoma bitnih osoba, koje su uvijek bile tu za nju.

Dilan kaze da je ona uvijek kriva za sve, sta god uradi ona je ta koja bude kriva.Mine naravno ponovo trazi pomoc od Haruna.Cihan je poceo da svira gitaru sto je drago Baranu kada ga vidi ponovo sretnog.Cevrije poฤinje da ima more nakon sto je dosla kuci iz bolnice.Baran kaze Dilan da se spremi da idu negdje.

Mine donosi pozivnice za njeno i Alijevo vjenฤanje. Mine je skontala plan kako da dotuฤe Zumrut i njenu porodicu.Baran dovodi Dilan na mjesto koje najvise voli te joj daje kutiju sa poklonom. Dilan je iznenaฤ‘ena.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *