Osveta Epizoda 68 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 68 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 68 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran je dao Dilan njene nauลกnice koje su joj se bile pokvarile pa ih je dao popraviti i kaze da je bar toliko mogao uraditi. Dilan mu se zahvaljuje.Derja odlucuje da ode do Metina i isprica mu nesto u vezi Dilan, te joj ponovo napravi spletku za koju ona ne zna a ni Metin da je Derja toliko loลกa osoba. Kerem dolazi i kaze Baranu da su nasli podatke od laznog doktora i pronasli ko je zadnja osoba s kojom je stupio u kontakt.

To je Hasan, osoba s kojom je razgovarao doktor lazni jeste Hasan. Baran je ลกokiran.Ali ne zeli ici sa Mine u kupovinu za vjenฤanje a Harun uzima Zumrut i kaze da njegova vjerenica zeli s njim ici u kupovinu. Ali ih sokirano gleda.Metin prilazi Baranu i pita ga direktno kako moze da ozeni nekog iz krvne osvete? To je bio Derjin cilj, da posvadja Metina i njega da se razidju on i Dilan nakon toga.

Metin dolazi do Dilan i kaze joj da ne razumije sta se desva u toj kuci ali ako moze pomoci, on ce rado izvuci je iz te kuce. Dilan mu da do znanja da je njen otac kriv za sve.Ali kaze Zumrut da Harun nije ono sto ona misli te da se treba kloniti njega.Baran kaze Metinu da ga ne zeli vise vidjeti pored njegove zene, njegov posao zavrsava pored njegovog oca.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *