Osveta Epizoda 69 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 69 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 69 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran kaze Dilan da se niko ne moze mijesati u njihove zivote.Cevdet kaze Cevije da treba ici kod psihijatra. Obecava joj da ce provoditi skupa vrijeme i izlaziti ฤesto na mjesta koja ona voli.Hasan ponovo uzima neku bocu sa otrovom i odlazi do Kudreta u sobu govoreฤ‡i ko zna mozda mu je to posljednja posjeta njemu. Hoce li to Hasan opet otrovati brata?Hasan nije uspio staviti otrov u vodu jer je dosla Dilan.

Baran pita Hasana da li razgovara sa Otkajem a on kaze da jeste jer ga je zanimalo bratovo stanje.Derja ponovo nagovara da Metin izbavi Dilan iz konaka i da je posalje u inostranstvo. Derja donosi Dilan kovertu i kaze joj da joj je to poslao Metin. U koverti se nalazila karta.Baran nadje kartu za Austriju. Dilan je odlucila da poslusa Metina i ode. Baran shvata da nema karte te se moli da ne ode Dilan. Dilan neko na aerodromu kidnapuje.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *