Ulica sjećanja Epizoda 10


Natabanu TV Ulica sjećanja Epizoda 10 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Ulica sjećanja Epizoda 10 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Feridina iznenadna bolest veže ruke Zejnep koja što prije želi rasvijetliti temu rupca. Mora odgoditi pritisak koji radi na Kivanča i Feride, bar dok ne prođe opasnost od pobačaja.

Jilmaz si je utuvio u glavu da Birsen želi dovesti kući pa nastavlja nagovarati Jusufa. Dok govori o moralu i časti, spomene i Ilkerovo ime.

Jusuf dolazi kući i napadne Seraj kad sazna da je njezina sestra pozvala frizera u kuću. Iako je Birsen zabrinuta jer dotad nikad nije vidjela Jusufa u takvom stanju, ne može ni zamisliti veličinu opasnosti koja se sprema.

Halil i Birsen od Kivanča primaju neočekivani poziv i odlaze k Feride. Ta će noć za troje braće i sestara biti i noć obračuna i nova prilika da se pomire.

Jilmazov iznenadni dolazak pokvari sve planove. Putovi troje braće i sestara opet se razdvajaju. Halil se više nema za što primiti pa se može uteći samo Dženet.

Ulica sjećanja, 10. epizoda je 12. siječnja – januara

Check Also

Ulica sjećanja

Ulica sjećanja Epizoda 53 Sa Prevodom

Natabanu TV Ulica sjećanja Epizoda 53 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *