Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 8 Sa Prevodom


Natabanu TV Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 8 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 8 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Jilmaza vode na sud kako bi dao izjavu, no prije nego ลกto stane pred tuลพitelja pozli mu i odveden je u bolnicu. Halil se nadao da ฤ‡e ga uhititi, no naฤ‘e se kako u bolnici ฤeka oฤev oporavak pa je rastrgan izmeฤ‘u osjeฤ‡aja bijesa i saลพaljenja.

S druge se strane joลก viลกe zbliลพava sa Zejnep. Zbog toga Funda postaje ljubomorna na dvojac. Iz osvete predlaลพe Dลพaneru poslovnu suradnju. Tako je Dลพaneru prilika koju je traลพio doลกla sama.

Zahvaljujuฤ‡i tomu uspjet ฤ‡e udaljiti Zejnep od Halila. U sklopu plana u Sosu prireฤ‘uje roฤ‘endansku zabavu za Zejnep.

Dar koji joj daje na kraju veฤeri Halila i Zejnep dovodi do toฤke bez povratka. Dok se sve to dogaฤ‘a, pojavljuje se iznenaฤ‘ujuฤ‡i svjedok koji ฤ‡e promijeniti tijek suฤ‘enja.

Ulica sjeฤ‡anja, 8. epizoda je 10. sijeฤnja โ€“ januara

Check Also

Ulica sjeฤ‡anja

Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 53 Sa Prevodom

Natabanu TV Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 53 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *