Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 9


Natabanu TV Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 9 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 9 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Zejnep gleda snimke Halila i Funde, silno se razoฤara i odluฤuje drลพati se podalje od Halila. Zbog toga ukljuฤuje Dลพanera u Dลพenetin sluฤaj.

Meฤ‘utim, taj njezin potez ne zaustavlja Halila, nego joลก viลกe poveฤ‡ava njihovu interakciju. Armagan se od samog poฤetka protivi tomu da se njezina kฤ‡i viฤ‘a s Halilom i za nju je to prijateljstvo neprihvatljivo.

Kada doฤ‘e u Zejnepin ured kako bi joj to rekla, upoznaje neoฤekivanu osobu, Alija Fuata. Kivanฤ saznaje da je Feride trudna i misli da mora donijeti odluku u vezi sa svojim brakom.

Meฤ‘utim, tu odluku donosi Feride i potpisuje papire za rastavu. Jilmaza puลกtaju na slobodu zbog samoobrane, a Halil poludi kad sazna da bi krv pronaฤ‘ena kod kuฤ‡e mogla pripadati njegovu ocu.

Potreban je novi dokaz kako bi se suฤ‘enje moglo nastaviti i grob otvoriti. Taj dokaz stiลพe od osobe koju Halil nije oฤekivao u neoฤekivanom trenutku. Taj ฤ‡e trag nekim osobama zauvijek promijeniti ลพivote.

Ulica sjeฤ‡anja, 9. epizoda je 11. sijeฤnja โ€“ januara

Check Also

Ulica sjeฤ‡anja

Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 53 Sa Prevodom

Natabanu TV Ulica sjeฤ‡anja Epizoda 53 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *