Viola Epizoda 2 Sa Prevodom

Natabanu TV Viola Epizoda 2 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Viola Epizoda 2 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Viola se prisjeca majkinih rijeci kada je savjetovala da moze uspjeti u zivotu i bez oca. Tako je bilo i sa Violom. Viola se preselila u novi stan i stvari su vec u njemu.Nakon susreta sa Demirom, poฤinju dogovori ลกta i kako, odakle da poฤnu. On joj kratko i jasno daje do znanja da ce on raditi kao inspektor โ€“ policajac a ona novinarka.

Kaลพe joj da je na probi i da koristi svoje talente kako bi uspjela. Daje joj do znanja da voli i ลพene, posebice one poput nje.Violu ฤeka neslana ลกala kada doฤ‘e na posao i pogleda da je neko postavio njene slike sa slikom missice.Demir je svjestan da je pogrijesio u vezi Juliana kada je u pitanju ubistvo koje se desilo.

Viola mu kaze da nije ni Juliano toliko nevin jer je i nju natjerao da mu povjeruje kako ga otac tuฤe i ฤak joj je poslao slike.Na osnovu slika, Demir shvati da je Viktorija Rosi imala istu tetovazu i dvostruku licnost te je skocila sa litice.
09.01.2024

Check Also

Viola

Viola Epizoda 6 Sa Prevodom

Natabanu TV Viola Epizoda 6 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *