Zarobljeniลกtv Epizoda 238

Natabanu TV Zarobljeniลกtv Epizoda 238 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Zarobljeniลกtv Epizoda 238 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Cihangir je opsjednut Hirom, ali je ne pokuลกava ukrasti od Orhuna, dok se Hira bezumno uvijek ubacuje u nevolje i beskrajne zamke zmija Afife i Neve. Nadam se da ฤ‡e Orhun posluลกati Hiru, a drugo ลพelim da Neva izuje Afife iz cipela, pa da ลกerparija vidi njene spletke sa svime do samouniลกtenja.

Orhun poฤne daviti Cihangira kojeg je ugledao u hotelskoj sobi skupa sa Hirom te ga nakon davljenja udari pesnicom gdje Cihangir ostaje bez svijesti. Zatim pogled koji je uputio Hiri ostaje zastraลกujuฤ‡i.

Dok je Orhun izasao iz hotela trazeฤ‡i mjesto na zraku, Hiru izbacuje Afife iz kuฤ‡e govoreฤ‡i joj da u toj kuci nema mjesta za nju. Neva ih posmatra iza ฤ‡oลกka do se Hira opravdava Afife govoreci joj da su sve pogresno shvatili.Hira odlazi do Orhuna i kaze mu da je mora sasluลกati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *