Osveta Epizoda 47 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 47 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 47 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran kaze Azade da nema potrebe da oni napustaju konak, on ce sa Dilan napustiti konak. Tada odlazi po Dilan u sobu i izlaze iz kuce.Ali daje izjavu ali ne kaze nista u vezi Haruna.Zumrut ga pita boli li ga a on kaze da ga nigdje osim na srcu ne boli. Sve to gleda Mine koja ne moze podnijeti gledati Alija i Zumrut skupa.

Dilan i Baran odlaze u drugu kucu. Derja je sretna sto su oni napustili konak i sretni svi skupa ručaju.Baran se vratio u kucu samo da uzme svoje i Dilanine stvari. Azade poludi kada cuje da ce se i on preseliti u istu kucu s Dilan a da nece on doci u konak.

Ali je dosao kod Zumrut kako bi se oporavio ali Mine Zumrut neda mira. Derja je dosla da donese Dilan i Baranu jos nekih stvari ali Baranu ne biva drago zbog toga. Dilan se prehladila a Baran je uz nju.Mine prizna Aliju da je njegova zaručnica.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *