Osveta Epizoda 48 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 48 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 48 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Baran cuje razgovor izmedju Dilan i Derje kako je Dilan namjerno gurnula Kudreta, a Dilan je to pod stresom potvrdila Derji koja je toliko pritiΕ‘Δ‡e da ne moze vise da trpi.Dilan kaze Baranu da vjeruje u ono sto misli da je ispravno, ako sumnja u njenu namjeru i njene postupke neka joj ne vjeruje.

Dilan kaze Baranu da ona odlazi jer ne moze vise da trpi njihove svadje zbog nje, jer je očito ne poznaju dovoljno.Mine i Ali odlaze u setnju kako bi popricali o svemu. Baran odvozi Derju kuci.Derja petlja sa Firatom neőto. Mine je na sastanku sa Alijem njemu slagala sve u vezi porodice a nakon toga odlaze do Zumrut i Ali joj govori kako mu je mogla tako nesto uraditi i slagati te se okrene Mine i kaze da ga vodi njegovoj porodici.

Zumrut samo plače znajuci da ne smije nista reci a zna da mu je Mine lagala.Baran je ponovo dosao u kucu kod Dilan i donio joj telefon te joj kaze da ce se samo s njim cuti preko tog telefona. Rana ne daje Izetu tablete iako ima napad.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *