La Promesa Epizoda 126 Sa Prevodom

Natabanu TV La Promesa Epizoda 126 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite La Promesa Epizoda 126 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Beatriz Oltra došla je sabotirati Martinin miran život. Međutim, Jimena je oduševljena njome pa ona i Beatriz ubrzo postaju dobre prijateljice. Alonso, naprotiv, ne želi dodati još jednog gosta u ionako pretrpane sobe u La Promesi. Ali Martini neće biti lako riješiti se Beatriz: njezina navodna prijateljica došla ju je pozvati na odgovornost za pogrešku iz prošlosti i planira ostati koliko god je potrebno da vidi Martinu kako pati.

Nesvjesni onoga što se događa oko njih, Lorenzo i barunica imaju svoje probleme: moraju otkriti tko ih je vidio kako se ljube u salonu. Ako se njihov odnos otkrije, cijeli bi im plan mogao propasti. María Fernández i dalje tuguje jer se Salvador ne želi njome oženiti, a Petra iskorištava priliku da joj utrlja sol na ranu. Za to vrijeme Jana donosi odluku: vrijeme je da uzme stvar u svoje ruke i ode pronaći kuću u kojoj je živjela s majkom.

Check Also

La Promesa

La Promesa Epizoda 132 Sa Prevodom

Natabanu TV La Promesa Epizoda 132 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *