La Promesa Epizoda 134 Sa Prevodom

Natabanu TV La Promesa Epizoda 134 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite La Promesa Epizoda 134 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Zbog Jimenine trudnoฤ‡e Manuel odbija ponudu Pedra Farrรฉa, ลกto ona doลพivljava kao pobjedu. Teresa to ispriฤa Jani, a ona to vidi kao Manuelovu osobnu odluku. Pรญa otkriva da Rรณmulo plaฤ‡a uฤitelju Carlosu Orengu za poduku. Iako se majordom trudio biti diskretan, Simona i Candela zahvaljuju mu na tome.

Petra zahvaljuje i ostaloj posluzi na pomoฤ‡i. Marรญa Fernรกndez prihvaฤ‡a njezinu pomoฤ‡ oko vjenฤanice. Prema Beatrizinim uputama, Martina ne samo da odustaje od piknika s Currom, veฤ‡ ga savjetuje da uฤini sljedeฤ‡i korak s njezinom prijateljicom. Barunica i Lorenzo misle da je Jana bila nezgodni svjedok njihova poljupca. Elisa zna kako ฤ‡e slomiti Catalinin oprez prema satniku โ€“ tajanstvenom kutijom koju Lorenzo da djevojci.

Check Also

La Promesa

La Promesa Epizoda 131 Sa Prevodom

Natabanu TV La Promesa Epizoda 131 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *