Osveta Epizoda 40 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 40 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian Drama lovers,Na Tabanu Sve Online Serija i filmovi na jednom mestu Turske serije pratite Osveta Epizoda 40 Sa prevodom na natabanutv,You can watch and download

Taman kada je Azade krenula da ubode Dilan, dolazi Baran i spaΕ‘ava je. Dilan se jako uplaΕ‘ila a Baran kaze neni da se vise ne mijesa meΔ‘u njih, to je problem izmeΔ‘u njega i Dilan. Sve to cuje Derja koja sve prisluΕ‘kuje. Nakon sto Mine kaze sve Zurmut, bjezi da je Ali ne vidi. Ali Zumrut je saznala da se Ali ne sjeca Mine i njega.

Mine trazi pomoΔ‡ od Zumrut.Derja je očajna jer je Baran uz Dilan.Dilan kaze Baranu da se ne brine, da je ona dobro. Baran se uplaΕ‘io za nju jer je mislio da joj je njegova nena naudila.Azade dolazi kod Dilanine majke i baca im pod noge noz i govori kako je pokusala ubtii Barana.Svi su u Ε‘oku.

Ali je primjetio da se sa Zumrut nesto čudno deΕ‘ava ali ne zna Ε‘ta.Dilan i Baran odlaze u Ε‘etnju sa njegovim ocem. Nakon sto Barana neko nazove, Dilan uzima oca i voza se uokolo s njim. Sve to vidi Azade koja dolazi i gura je govoreΔ‡i joj da ne dira nikog njenog. Tada Baran prilazi i kaze Azade da on vjeruje Dilan, da se ne mijeΕ‘a. Dilan je jako drago Ε‘to to čuje.

Check Also

Osveta

Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom

Natabanu TV Osveta Epizoda 105 Sa Prevodom is renowned as the ultimate destination for Serbian …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *